Startup Financiering

Pitchdrive wilt innovatieve startups sneller helpen schalen door middel van het verzorgen van funding voor grensverleggende startups.

Dit wilt Pitchdrive doen door middel van het samenbrengen van twee partijen: angel investeerders en startups op zoek naar financiering.

Startup financiering

Startup Funding Nederland

Wij helpen startups en investeerders in Nederland & startups in Amsterdam. We willen startups in een vroeg stadium helpen door middel van fondsenwerving. Door ons objectieve validatieproces worden goede ideeën met een sterke uitvoering en een sterk founder team gefinancierd ongeacht waar ze vandaan komen. Wij geloven dat zowel startups als investeerders een professioneel en eerlijk investeringsproces willen.

Startup Funding Event

Kom gerust een langs bij een van onze startup funding Events om meer te leren over fundraising. Wij organiseren diverse Startup Funding Events in Nederland. Naast de startup events kan je bij ons vrijblijvend registreren via de website. Wij vragen hierbij wat persoonlijke informatie, een indicatie van jullie (financiële) status en uiteraard een kleine pitch over jullie innovatieve startup. Vervolgens kijken wij naar de informatie en koppelen we de startups met de juiste private investeerder. Wil je graag zo snel mogelijk funding halen voor jullie startup? Schrijf je dan snel in:

Schrijf me in