Startup Antwerpen

Wil jij graag jouw innovatieve startups in Antwerpen en België sneller helpen schalen door middel van van funding? Pitchdrive helpt je graag verder!

Pitchdrive bemiddelt tussen beide partijen, namelijk angel investeerders en startups in Antwerpen & België die op zoek zijn om exponentieel te schalen.

Startup Antwerpen

Belgische Startups

Uiteraard helpen we niet alleen Startups in Antwerpen maar ook op andere plekken in België, denk hierbij aan: Gent, Brussel, Luik, Brugge en meer. België barst van het creatieve talent en dit willen wij dan ook helpen groeien, heb je interesse om te groeien met je startup? Schrijf je dan snel in.

Startup Events Antwerpen

Pitchdrive organiseert ook verschillende startup events in Antwerpen en België. Zo wordt er in maart een Pitch Competition samen met VOKA (Kamer van Koophandel) in Antwerpen georganiseerd.

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden voor aankomende Antwerpse startup events? Zorg dan dat je ons volgt op de social media kanalen: Twitter, Facebook & Linkedin.

Ook heb je nu de mogelijkheid om je in te schrijven met jouw startup. Je schrijft je in via de volgende pagina: Meld je aan. Wil jij graag funding ophalen voor je startup? Schrijf je dan zo snel mogelijk in.